OVER ONS

Wij zijn Petrolheads gespecialiseerd in Porsche (914), Italian classic cars en de oldtimer in het algemeen. Bij ons kunt u terecht voor een body van de Porsche Speedster Replica. Deze Speedster replica kunnen wij ook naar uw wensen bouwen. Door onze ervaring zijn wij ook in staat om technische problemen op te lossen van een Fiat 500 tot een Rolls Royce oldtimer. Naast onze collectie Porsches biedt BroerBroer ook diverse andere mooie Italian classics aan. Bekijk voor meer informatie onze website of u kunt vrijblijvend langskomen of contact opnemen met Ton Renes. Wij denken graag met u mee bij het vervullen van uw wensen!

Onze services op een rij

Restauraties

Volledige of deel restauratie waarbij het complete voertuig, in overleg met de klant, tot op de laatste bout of moer gedemonteerd wordt. U bepaald en wij adviseren.

Droogijsreiningen

Voor motorblok reiniging, interieurreiniging, verwijderen van teer/bitum van onderzijde en wielkasten, onderdelen, lijm resten en verwijderen van belettering.

Meer info

Revisie & Tuning

Motorenrevisie, cilinderkoppenrevisie, versnellingsbakrevisie. Onderdelen die zijn versleten worden vervangen of worden weer “zo goed als nieuw” hersteld.

Onderhoud

De werkplaats is voorzien van alle nodige apparatuur en gereedschap om naast Porsches ook in onderhoud van Italian Classics en oldtimers in het algemeen te voorzien .

In- & Verkoop

Een prachtige oldtimer Porsche kopen / verkopen voor de juiste prijs. Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Onderdelen

Diverse onderdelen en accessoires voor de merken Porsche en Italian classics leveren wij direct uit eigen voorraad, of bestel online.